Background Image

Conditii de cazare si masa

Dormitoare

Dormitoarele caminului Azur sunt amenajate pentru a oferi intimitate si spatiu suficient ocupantilor. Dotarile moderne garanteaza atat confortul, cat si siguranta. Rezidentii au la dispozitie un loc de depozitare a obiectelor personale. Cei cu handicap locomotor sau senzorial se bucura de autonomie, datorita adaptarii facilitatilor existente la nevoile lor. Caminul are douazeci de camera cu doua paturi si douazeci de grupuri sanitare cu WC, dus si cada.

Spatii pentru prepararea/servirea hranei

Spatiile de preparare si servire a mesei sunt conforme cu normele igienico-sanitare si dotate cu echipamente profesionale, pentru procesare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii. In bucataria caminului Azur lucreaza profesionisti care servesc mancare delicioasa si hranitoare, respectand, acolo unde se impune, indicatiile medicului.

Spatii igienico-sanitare

In apropierea dormitoarelor se afla bai cu dus si toalete modern, igienizate riguros si adaptate pentru persoanele varstnice. Aceste spatii au apa calda si rece curenta si ventilatie. Amenajarea s-a facut tinand cont de siguranta rezidentilor.

Spatii comune

In patiile comune din interior si exterior, rezidentii socializeaza si se bucura de activitatile recreativ-culturale, iau masa, primesc vizite si se relaxeaza. Caminul dispune de o sufragerie spatioasa si curte interioara.